fbpx

Grandcafé-Hotel Van der Meer

Aan de stadspoort staat het volledig vernieuwde Grandcafé – Hotel van der Meer. De centrale ligging, vlakbij parkeermogelijkheden, biedt de perfecte locatie om Dokkum en haar omgeving te verkennen. Op deze fijne plek kun je de tijd nemen om te genieten, te ontspannen en heerlijk samen te zijn. Het enthousiaste en zorgzame team staat dagelijks klaar om u te verwelkomen!

Eten en drinken

Het sfeervolle en ruime restaurant met ruim zestig zitplekken kenmerk zich door warme kleuren, fijne stoelen, gezellige zithoekjes en stoere elementen. Naast een heerlijk kopje koffie met iets lekker erbij, is er ook volop keuze uit de door ons zorgvuldig geselecteerde wijnen, andere borrels en borrelhapjes daarbij. Onze eigentijds menukaart staat vol overheerlijke lunch- en dinergerechten. Vers, verrassend, smaakvol, betaalbaar en zonder poespas. Bij meer weer openen we graag de terrasdeuren! Met uitzicht op de gracht, de stadswallen en molen De Hoop, smaakt alles nét iets lekkerder. Dit is de perfecte plek om na een bezoek aan onze historische stad even tot rust te komen en na te genieten.

Overnachten

Wakker worden op een heerlijk kingsize boxspring, de openslaande ramen van het Franse balkonnetje opendoen en direct uitzicht op de unieke plekjes van Dokkum, dat kan bij Hotel van der Meer! Onze sfeervolle en moderne comfortkamer, luxekamer of familiekamer zijn stuk voor stuk uniek. Met warme kleuren, mooie materialen en voorzien van alle gemakken, is het niet moeilijk om hier tot rust te komen.

Grandcafé – Hotel Van der Meer
Woudweg 1
9101 VH Dokkum

T:  0519 – 29 23 80
W: www.hotelvandermeer.nl
E: info@hotelvandermeer.nl

Openingstijden
Maandag        10.00 – 22.00 uur
Dinsdag          10.00 – 22.00 uur
Woensdag      10.00 – 22.00 uur
Donderdag     10.00 – 22.00 uur
Vrijdag            10.00- 23.00 uur
Zaterdag         10.00 – 24.00 uur
Zondag           10.00 – 22.00 uur

Bekijk overzicht eten & drinken in Dokkum: