Tolhuisbad
Recreatief, sportief en wedstrijdzwemmen voor jong en oud – inclusief luxe faciliteiten – in Dokkum.

Voor de actieve waterliefhebber is er in het zwembad van alles te beleven; maar ook rustige banenzwemmers en ouders met kinderen en ouderen komen volop aan hun trekken. Bovendien is het bad toegankelijk voor mindervaliden.

Het Tolhuisbad bestaat uit een binnenaccommodatie met 25 meter wedstrijdbad met beweegbare bodem en een recreatiebad met fantastische glijbaan, hot whirlpool, recreatieve elementen, een peuterbad, een buitenbad bereikbaar via het recreatiebad en voor warme zomerse dagen een ligweide met speelvoorzieningen.

Tolhuisbad
Tolhuispark 2
9103 SN Dokkum

T: 0519-292510
W: www.optisport.nl/tolhuisbad

Zwemclubs
– Vitaleer
Altijd al je techniek of conditie willen verbeteren? Triatlon of revalidatie? Vitaleer bij ons met misschien wel de meest vitalerende sport die er is!
W: www.vitaleren.nl/zwemmen

– ZPC de Granaet
Zwem en Waterpoloclub de Granaet uit Dokkum
www.degranaet.nl

Open water zwemmen/Grachtenzwemmen
– Het Dokkumer Grachtzwemmen
Het Dokkumer Grachtzwemmen is een zwemevenement, bestaande uit 2 zwemtochten. Het is een jaarlijks terugkerend evenement, georganiseerd door ZPC de Granaet en Lionsclub Bonifatius en vindt plaats tijdens de Admiraliteitsdagen. De opbrengst van de zwemtochten komt ten goede aan een goed doel voor kinderen. Voor meer informatie over de zwemtochten klik je hier.